Volle kracht vooruit! 

Op 1 januari 2023 namen wij, Siegrid en Bob, het stokje over van Alco en Aagje Kruithof. We hebben elkaar leren kennen op de masteropleiding tot manueel therapeut, een zware opleiding. Daar hebben we sinds die tijd leren vertrouwen op elkaar, elkaar scherp te houden, elkaar te versterken en oplossingsgericht te werk te gaan. 

Het runnen van een praktijk was voor ons als “sparringpartners” dan ook een logische vervolgstap. 
We zijn inmiddels al een paar maanden onderweg. Een tijd met verschillende uitdagingen. Het onverwacht afscheid moeten nemen van Alco, maar ook de veranderingen op maatschappelijk niveau in de zorg en personeelstekorten vormen een selectie aan de puzzels die we de komende tijd verder gaan oplossen. Zodat wij de reputatie waar kunnen blijven maken die de praktijk aan de Vissersburen altijd gehad heeft. 

Wij hopen dat de praktijk, zoals vanouds, een faciliteit van Lemmer is waar u terecht kunt voor goede en betrouwbare zorg bij betrokken zorgverleners. 

Met onze nieuwe huisstijl waarin kleur en natuur nadrukkelijk te herkennen zijn, proberen we het gevoel van deze missie uit te stralen. Wij zetten ons in voor beweging, ontwikkeling en voortgang op alle niveaus. 

Namens het gehele team heten wij u van harte welkom bij Fysio Lemmer, dé fysiotherapiepraktijk in het centrum van Lemmer 

Fysio Lemmer

Vissersburen 16 - 20
8531 EC Lemmer

0514-561805
info@fysiolemmer.nl

Facebook
Instagram

Openingstijden

Ma 08.00 - 20.00
Di 08.00 - 20.00
Wo 08.00 - 20.00
Do 08.00 - 20.00
Vr 08.00 - 20.00

Telefonisch bereikbaar
van 9.00 tot 12.00

Zorgkaart Nederland
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Fysio Lemmer is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

All rights reserved | Copyrights Fysio Lemmer

Realisatie: Merksetters

×