Nieuws en meer van Fysio Lemmer

Blijf hier op de hoogte van het allerlaatste nieuws van Fysio Lemmer of volg ons op social media.

Pieten op bezoek

Vandaag hoog bezoek in onze nieuwe oefenzaal. En ze waren toch goed bezig!

Verbouwing

Nieuwe eigenaren, nieuwe naam, nieuwe huisstijl.

Huisfotograaf

Onze huisfotograaf Colin Bos maakt prachtige foto’s.

Volle kracht vooruit! 

Kruithof fysio wordt Fysio Lemmer

Bekijk onze laatste Instagram posts

Op donderdagavond 25 april 2024 😀 van 19.30 tot 21.00 uur, zijn ouders van een kind met autisme die de behoefte voelen om hun ervaringen te delen en steun te vinden bij anderen welkom bij Fysio Lemmer.

Soms loop je als ouder tegen uitdagingen aan waarvan je je afvraagt hoe anderen deze aanpakken. Of misschien wil je gewoon je verhaal delen zonder oordeel. Tijdens deze avond staat een luisterend oor voorop, waarbij we ervaringen uitwisselen. Het is dus geen hulpverlening, maar een informele bijeenkomst voor ouders door ouders.

Je wordt verwelkomd door Olga Vermeeren, zij is ervaringsdeskundige als moeder van een kind met autisme en werkt als intern begeleider en gedragsspecialist in het gespecialiseerd voortgezet onderwijs.

Er zal vanuit Fysio Lemmer regelmatig gepeild worden waar de behoefte ligt en informatie delen op basis van de input van ouders. Bij voldoende interesse zullen er in de toekomst meer van deze avonden georganiseerd worden. Er zijn geen kosten aan verbonden. Om een idee te krijgen van hoeveel mensen er komen en de beperkte aantal zitplaatsen is het fijn als mensen zich van te voren aanmelden. Dit kan door een mail te sturen naar oc.vermeeren@hotmail.com

#fysiolemmer #kindmetautisme #vanoudersvoorouders #lemmer #gemeentedefryskemarren
...

10 0

🌈✨Happy Stones Lemmer ✨🌈
Hey, Lemmer! We hebben iets leuks voor jullie!

De Paashaas 🐰 verstopt voor Fysio Lemmer op eerste paasdag🐣 Happy Stones door het hele dorp. Dit zijn kleine kunstwerkjes op stenen die een glimlach op je gezicht kunnen toveren. Onze Happy Stones zijn geschilderd door Lemster Palet 🎨🌟

Vind jij een Happy Stone? Laat ons dan weten waar je deze hebt gevonden via social media en tag ons @fysiolemmer in jou bericht! Zo weten wij welke route de stenen afleggen.

Leg vervolgens de steen weer ergens anders in Lemmer neer, zo kun jij ook iemand anders blij maken 😄 Dan kunnen we samen Lemmer een beetje mooier maken.

Iedereen mag natuurlijk meedoen met het maken en verspreiden van Happy Stones. Laat je ons weten hoe jou mooie Happy Stone eruit ziet? En als je op de achterkant 2 golfjes zet (zoals ons beeldmerk) doe je actief mee met onze actie in Lemmer en omstreken.

Blijf bewegen, blijf lachen en blijf gezond! 💪😃
...

13 0

Een prachtige ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️review voor onze Kinder Manueel Therapeut Nynke Siderius. De kinder manueel therapeutische behandeling is een zeer zachte behandeltechniek. Er worden uitsluitend milde impulsen in corrigerende richting toegepast. Wij zullen nooit een harde manueel therapeutische techniek als kraken toepassen op een jong kind! Na gemiddeld 3 tot 4 behandeling is er sprake van een normalisering van de beweeglijkheid. Meer info over de behandeling vindt u op https://www.fysiolemmer.nl/specialisaties/hcfs-kinder-manueel-therapie/ #kindermanueeltherapie #kindermanueeltherapeut ...

10 0

Morgenochtend is een IEDER weer welkom om bij ons aan tafel in de wachtruimte van Fysio Lemmer aan te schuiven voor een kop koffie en een goed gesprek. Wilt u eens een luister oor zonder oordeel over maatschappelijke thema’s? Wees WELKOM. Zoals de voorgaande edities is roken een thema die u kunt bespreken, maar ook eenzaamheid of het niet meer kunnen meedoen in de maatschappij (sport,werk,sociaal) aan bod komen. Of als u het gevoel heeft veel te moeten inleveren de afgelopen tijd, schuif dan zeker eens aan. ...

5 0

Gisteren hebben we meegedaan aan het bedrijven volleybaltoernooi in Lemmer. Ons motto: "Bewegen is belangrijker dan winnen". En dus hebben we ondanks vele verloren partijen, toch genoten. Tot volgend jaar! We zullen in de tussentijd wat oefenen. ...

22 0

Tweede helft van de koers is loodzwaar door het zachte ijs. Klaas poortinga van @schaatsteam_sprog in de kopgroep. Christiaan Haasjes en Chiel Smit in de achtervolgende groep ...

14 0

Morgen zitten ze er weer, het team van De Kear @jongerenwerkers_dekear @erwin_dekear @ggdfryslan

We horen graag wat er op `e Lemmer leeft. En wat u over leefstijl te vertellen heeft.

Dus heb jij behoefte om te praten over leefstijl, roken of andere maatschappelijke thema`s met iemand die niet oordeelt? Of heb je vragen over roken of stoppen met roken? Of misschien vind je het gewoon gezellig om aan te schuiven.
Iedereen is WELKOM. Van muzikanten met rokende collegae tot bezorgde ouders, van mensen met longklachten tot mensen die volop genieten van dat peukje in de ochtend.

De vrije inloop is MORGEN 19 januari van 09.00 tot 12.00 uur

#ingesprekoverroken
...

7 0

Hello 👋🏻 Let’s meet our innovators!

Niekje ➡️ Deze vrolijke Mastergeschoolde fysiotherapeut, krijgt door middel van de leukste oefeningen de mensen weer in de juiste beweging.

Rob ➡️ Deze ZZP-(er), beweegt met ons mee. Met zijn complete kijk op behandeling, weet hij het zelfherstellend vermogen van het lichaam weer aan te spreken.

Nynke ➡️ Onze zeer veelzijdige specialist. Als Master Kinder-Manueel therapeut kunnen zelfs de baby’s en kinderen bij haar terecht! En wist u dat Nynke tegenwoordig ook echo’s kan maken?

Siegrid ➡️ ook al zo’n veelzijdige (Kinder) Manueel therapeut, met specialisme op het gebied van hoofd, hals, kaak- en aangezichtsgebied.

Bob ➡️ Deze Master Manueel Therapeut weet raad, als het om rug- en of schouderklachten gaat!

Stine ➡️ is geschoold middels de meest recente inzichten en met haar internationale werkervaring beschikt ze over een veelzijdige expertise

Aagje ➡️ kan putten uit haar jarenlange ervaring en is echt een specialist als het gaat over oedeem!

De leuke portretfoto’s zijn weer mede mogelijk gemaakt door @colin.bos.fotograaf gemaakt tijdens de bedrijfsfotoshoot afgelopen week
...

20 1

DE WINNAAR VAN DE FYSIO LEMMER GOODIEBAG IS BEKEND!

De winnaar inspireerde ons en hopelijk jullie allemaal met de grappige quote:
“Na de culinaire hoogstandjes inclusief verfrissende drankjes tijdens Kerst en Oud en Nieuw, onderwijl luisteren naar ritmische parels in de Top 2000, dans je de overtollige kilo`s eraf door soepel te blijven bij Fysio Lemmer waar u o.l.v. Bob Vermeeren’ muzikale lijstjes positief het jaar 2024 door kunt bewegen!”

Winnaar Albert Aukema de goodiebag komt jou kant op! Iedereen bedankt voor het meedoen! Het was bijzonder leuk om al jullie inspirerende teksten te lezen.

Muziek: Bensound
...

7 1

We zijn niet alleen kersverse bordsponsor van de lokale hockeyclub MHC Lemmer @mhc_lemmer Maar wij dragen ook de sport zelf een warm hart toe💖💚 Iedereen kan hockeyen of je nu jong of oud bent, fit of wat minder vitaal. En je hebt er niet eens een hockeystick voor nodig. Een paraplu werkt uitstekend!
En kijk de dames eens plezier hebben, evenals onze eigen fysio @niekjeschout
...

12 2
Fysio Lemmer

Vissersburen 16 - 20
8531 EC Lemmer

0514-561805
info@fysiolemmer.nl

Facebook
Instagram

Openingstijden

Ma 08.00 - 20.00
Di 08.00 - 20.00
Wo 08.00 - 20.00
Do 08.00 - 20.00
Vr 08.00 - 20.00

Telefonisch bereikbaar
van 9.00 tot 12.00

Zorgkaart Nederland
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Fysio Lemmer is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

All rights reserved | Copyrights Fysio Lemmer

Realisatie: Merksetters

×