Fysio Lemmer Algemeen

Fysio Lemmer is een fysiotherapiepraktijk gevestigd in Lemmer, Friesland. De praktijk biedt een breed scala aan fysiotherapeutische behandelingen voor verschillende aandoeningen, zoals rug- en nekklachten, sportblessures, revalidatie na een operatie en meer. De fysiotherapeuten van Fysio Lemmer werken met de nieuwste technieken en apparatuur om de beste zorg te bieden aan hun patiënten. Het team bestaat uit ervaren en gediplomeerde therapeuten die nauw samenwerken met de patiënt om hun herstel te optimaliseren en hen te helpen hun dagelijkse activiteiten te hervatten.

Onze visie

Wij brengen u weer in de juiste beweging, dat is ons motto. Fysio Lemmer is een faciliteit van het dorp Lemmer waar u terecht kunt voor goede en betrouwbare zorg, bij deskundige en betrokken fysiotherapeuten. Waarbij zoveel mogelijk specialistische zorg wordt ingezet. Door specialistische zorg aan te bieden, kunnen wij meer zijn dan een dorpspraktijk. Wij staan voor beweging, ontwikkeling en voortgang op alle niveaus. Met de nieuwe huisstijl waarin kleur en natuur nadrukkelijk te herken zijn, proberen wij het gevoel van deze missie en visie uit te stralen.

Onze missie

Door onze centrale locatie in het dorp Lemmer zijn wij een goed bereikbare faciliteit van het dorp waar u terecht kunt voor kwalitatief goede en betrouwbare zorg bij betrokken en gespecialiseerde fysiotherapeuten. U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan fysiotherapeutische behandelingen voor verschillende aandoeningen. De fysiotherapeuten van Fysio Lemmer werken met moderne en vanuit wetenschap onderbouwde technieken en apparatuur om zo de beste zorg te bieden aan de patiënten.

Onze kernwaarden

Wij zijn een praktijk die voor iedereen laagdrempelig toegankelijk moet zijn en waar iedereen jong tot oud zich welkom zou moeten voelen. Maar waar men wel kwalitatief goede zorg mag verwachten. Wij staan voor beweging, ontwikkeling en voortgang op alle niveaus. Ook door het ondersteunen van onze fysiotherapeut in hun ontwikkeling tot specialist. Het team bestaat uit specialistische gediplomeerde therapeuten die nauw samen werken met de patiënt en collega zorgverleners om zo aan uw zorgvraag te kunnen voldoen.

Een kijkje in en om onze praktijk

Locatie van Fysio Lemmer

U vindt ons aan de rand van het gezellige centrum van Lemmer op de Vissersburen. In het pand waar voorheen het jarenlang in Lemmer gevestigde Kruithof Fysiotherapie zat. Vanaf 1 januari 2023 heeft Fysio Lemmer deze praktijk overgenomen.

Nieuws van Fysio Lemmer

Volle kracht vooruit! 

Kruithof fysio wordt Fysio Lemmer

Huisfotograaf

Onze huisfotograaf Colin Bos maakt prachtige foto’s.

Verbouwing

Nieuwe eigenaren, nieuwe naam, nieuwe huisstijl.

Pieten op bezoek

Vandaag hoog bezoek in onze nieuwe oefenzaal. En ze waren toch goed bezig!

Werken bij Fysio Lemmer

Vind jij het leuk om onderdeel te zijn van een ondernemend, creatief en dynamisch team? En schuilt er ook nog een specialist in jou? Wij bieden je de kans deze specialistische kant van jezelf verder te ontwikkelen en uit te dagen. Ben je geïnteresseerd? Neem snel een kijkje bij onze actuele vacatures.

Fysio Lemmer

Vissersburen 16 - 20
8531 EC Lemmer

0514-561805
info@fysiolemmer.nl

Facebook
Instagram

Openingstijden

Ma 08.00 - 20.00
Di 08.00 - 20.00
Wo 08.00 - 20.00
Do 08.00 - 20.00
Vr 08.00 - 20.00

Telefonisch bereikbaar
van 9.00 tot 12.00

Zorgkaart Nederland
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Fysio Lemmer is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

All rights reserved | Copyrights Fysio Lemmer

Realisatie: Merksetters

×