Bob Vermeeren – de Groot

Als fysiotherapeut vind ik het belangrijk dat mensen kunnen doen, en kunnen blijven doen wat ze leuk vinden. Of dit nu op het gebied van sport, werk of hobby is. Meedoen speelt hierbij een belangrijke rol. Daarvoor zijn vaak meerdere wegen die naar Rome leiden. De beste behandeling, is de behandeling die het best bij u aansluit. Daar gaan we samen naar opzoek. Mijn aandachtsgebieden zijn lage rugpijn en schouderklachten.

Als ondernemer ben ik voortdurend bezig om te kijken wat onze praktijk kan bieden aan de gemeenschap. Juist omdat we in het centrum zitten, zie het als mijn missie om een praktijk te zijn die mensen samenbrengt en een bijdrage levert aan de specialistische fysiotherapie binnen onze “mienskip”. Lokaal, betrokken en hoogwaardig.

In mijn vrije tijd ben ik het liefst met mijn gezin. Ik ben sinds 2008 getrouwd met mijn lieve vrouw, steun en toeverlaat. Samen hebben we 2 dochters en een hondje genaamd Coco. Je mag mij altijd wakker maken met goede muziek en zelf pingel ik soms wat op een piano of gitaar. Daarnaast houd ik van theater, en in het bijzonder cabaret. Om in vorm te blijven doe ik met mijn vrouw aan squash en wandel ik graag door de natuur.

Mijn collega's vinden mij een zeer kundige therapeut die zijn kennis en vaardigheden perfect kan combineren met het sociale en humoristische aspect. Tim zegt: ”een enthousiaste collega die een professionele blik op een zeer prettige manier combineert met een informele sfeer in de behandelkamer, wat zorgt voor leuke gesprekken en effectieve behandelingen”.

Bekijk overige teamleden

Fysio Lemmer

Vissersburen 16 - 20
8531 EC Lemmer

0514-561805
info@fysiolemmer.nl

Facebook
Instagram

Openingstijden

Ma 08.00 - 20.00
Di 08.00 - 20.00
Wo 08.00 - 20.00
Do 08.00 - 20.00
Vr 08.00 - 20.00

Telefonisch bereikbaar
van 9.00 tot 12.00

Zorgkaart Nederland
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Fysio Lemmer is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

All rights reserved | Copyrights Fysio Lemmer

Realisatie: Merksetters

×