Anita De Jong – Vellema

Mijn missie binnen de fysiotherapie is om niet alleen te kijken naar het fysieke, maar ook verder dan dat. Ik ben van mening dat lichamelijke klachten niet altijd ontstaan door een verkeerde stap of een ander traumamoment, maar dat sommige klachten ook langzaam ontstaan door externe factoren. Mijn interesse ligt bij het kunnen achterhalen van deze factoren en de klachten dan ook voor een langere termijn te doen verlichten. Samen met u probeer ik dan een nieuwe manier van bewegen of misschien wel een leefstijlverandering te creëren, zodat u daarna weer zelfstandig verder kunt.

Daarnaast doe ik in mijn vrije tijd aan fitness, hardlopen en wandelen. Ook ben ik al bonusmoeder van twee geweldige kinderen en probeer ik met mijn gezin ook leuke dingen te doen. Ter ontspanning zit ik graag met mijn vriend een serie of film te kijken of gaan we samen op pad. De conclusie is eigenlijk dat ik het liefst altijd in beweging ben. Daarbij vind ik voeding ook erg interessant en probeer ik mij hierin verder te ontwikkelen.

Collega's zeggen over mij dat mijn kracht ligt tussen het behandelen in de behandelkamer, maar ook met het trainen met mensen en het begeleiden naar een gezondere leefstijl, waarin ik een achtergrond heb als fitness instructeur en personal trainer.

Wie weet kom ik u tegen in de praktijk en gaan wij samen werken aan een nieuwe leefstijl/houding, zodat u weer pijnvrij verder kunt.

Bekijk overige teamleden

Fysio Lemmer

Vissersburen 16 - 20
8531 EC Lemmer

0514-561805
info@fysiolemmer.nl

Facebook
Instagram

Openingstijden

Ma 08.00 - 20.00
Di 08.00 - 20.00
Wo 08.00 - 20.00
Do 08.00 - 20.00
Vr 08.00 - 20.00

Telefonisch bereikbaar
van 9.00 tot 12.00

Zorgkaart Nederland
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Fysio Lemmer is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

All rights reserved | Copyrights Fysio Lemmer

Realisatie: Merksetters

×