Siegrid Lolkema – Jager

Hallo! Mijn naam is Siegrid Jager en sinds augustus 2022 is daar de naam Lolkema tussen gekomen.
Sinds begin 2023 ben ik samen met Bob, mijn oud-studiegenoot in het diepe gesprongen. Samen zijn we eigenaar van Fysio Lemmer. Het ondernemen is mij met de paplepel ingegoten. Dus dit was altijd een droom, die nu verwezenlijkt is. Wat mij hierin drijft is meer te zijn dan een dorpspraktijk. Dat men niet voor specialistische hoogwaardige zorg naar de stad hoeft.

Wat mij naast het ondernemerschap heeft gedreven binnen de fysiotherapie is het denkwerk, het oplossingsgericht bezig zijn en dit dan gelijk in de praktijk kunnen brengen. De handjes kunnen laten wapperen. Naast het praktische gedeelte ben ik gek op puzzelen. Ik zie de klachten waarmee de mensen bij ons komen als puzzels, in allerlei formaten en verschillende moeilijkheidsgraden. Ik ben dan ook van mening dat niet één interventie de oplossing biedt, maar dat de combinatie van de verschillende interventies de sleutel is tot het succes. Alleen het recept is iedere keer weer anders. Samen op zoek naar het beste recept is wat mij drijft!

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn gezin. Samen met mijn man Pieter, dochter Carmen en zoon Kjeld woon ik vrij landelijk in Sintjohannesga. We hebben dan ook een lieve hond, katten en kippen op het erf lopen. In mijn vroegere jaren heb ik veel geschaatst, geskeelerd en paardgereden. Dit zijn passies die in nog altijd graag combineer met mijn werk als fysiotherapeut. Tegenwoordig ben ik vooral graag aan het kickboksen. Maar geef me een leuke uitdaging, challenge of event en ik doe mee!

Collega's zeggen over mij dat ik een echte nuchter power Friezin ben. Kritisch, slim, besluitvaardig, innovatief en vooruitstrevend. Ik denk dat ze op de meeste punten wel eens gelijk kunnen hebben.

Bekijk overige teamleden

Fysio Lemmer

Vissersburen 16 - 20
8531 EC Lemmer

0514-561805
info@fysiolemmer.nl

Facebook
Instagram

Openingstijden

Ma 08.00 - 20.00
Di 08.00 - 20.00
Wo 08.00 - 20.00
Do 08.00 - 20.00
Vr 08.00 - 20.00

Telefonisch bereikbaar
van 9.00 tot 12.00

Zorgkaart Nederland
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Fysio Lemmer is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

All rights reserved | Copyrights Fysio Lemmer

Realisatie: Merksetters

×