Nynke Siderius

In ons vak is de term “patient centered care” een veel gehoorde kreet. En zo hoort het ook te zijn, u staat centraal! Samen gaan we op zoek naar de meest passende aanpak, waarbij we vooral ook kijken naar de lange termijn. Waarom komt die hoofdpijn nu steeds terug? Of waarom heb ik steeds last van de schouder als ik mijn jas aantrek? In mijn behandelruimte vind ik het belangrijk dat er een goede vertrouwensband is. Er is tijd en rust om de klacht vanuit verschillende oogpunten te onderzoeken en daarbij ook “out of the box te” te denken. Hierbij vind ik samenwerken met collega's of andere specialismen erg belangrijk.

Als lid van het Hoofdpijn Netwerk Noord ligt mijn specialisme o.a. bij hoofdpijnklachten. Tevens zie ik veel schouderproblematiek. Naast manueel therapie voor volwassen ben ik ook kinder-manueel therapeut. Waar baby's en kinderen met voorkeurshouding, onrust of overstrekken veel baat bij kunnen hebben.

Naast mijn werk geniet ik ervan om lekker te koken, tijd met mijn gezin door te brengen en mijn conditie op peil te houden met krachttraining en hardlopen. Daarnaast ontdek ik graag verschillende plekken op de wereld.

Als je vooruit wil dan kun je geen beter gezelschap krijgen dan Nynke, vinden de collega's van Fysio Lemmer. Nynke is een gedreven professional die altijd streeft naar beter.

Bekijk overige teamleden

Fysio Lemmer

Vissersburen 16 - 20
8531 EC Lemmer

0514-561805
info@fysiolemmer.nl

Facebook
Instagram

Openingstijden

Ma 08.00 - 20.00
Di 08.00 - 20.00
Wo 08.00 - 20.00
Do 08.00 - 20.00
Vr 08.00 - 20.00

Telefonisch bereikbaar
van 9.00 tot 12.00

Zorgkaart Nederland
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Fysio Lemmer is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

All rights reserved | Copyrights Fysio Lemmer

Realisatie: Merksetters

×