Fysiotherapie bij bedrijven

Fysiotherapie kan een belangrijke rol spelen in bevorderen van duurzame inzetbaarheid van werknemers en het verminderen van kosten voor bedrijven. Door het bieden van preventieve zorg en revalidatie kan fysiotherapie bijdragen aan het voorkomen van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. Dit heeft niet alleen voordelen voor werknemers, maar ook voor werkgevers die vaak hoge kosten moeten maken voor vervanging en re-integratie van zieke werknemers.

Preventieve zorg
Een van de belangrijkste voordelen van fysiotherapie voor bedrijven is dat het kan bijdragen in het voorkomen van klachten en blessures bij werknemers. Door het aanbieden van preventieve zorg en ergonomische adviezen kunnen werknemers hun werkzaamheden beter en gezonder uitvoeren. Dit draagt bij aan het verminderen van klachten en blessures en daarmee tot minder verzuim en arbeidsongeschiktheid. Bovendien bevordert fysiotherapie een gezondere levensstijl onder werknemers, wat op de langere termijn kan bijdragen aan lagere zorgkosten.

Revalidatie
Als het gaat om het revalideren van werknemers na een blessure of ziekte, dan kan fysiotherapie daar bij uitstek bij helpen. Door het bieden van revalidatiebehandelingen kunnen werknemers sneller en/of beter herstellen en eerder terugkeren in hun werk. Dit begunstigt het verminderen van kosten, die gemaakt worden voor vervanging en re-integratie van werknemers. Bovendien ondersteund de fysiotherapie in het voorkomen van langdurige arbeidsongeschiktheid, wat voor zowel werknemer- als werkgever van belang is.

Participatie in de samenleving
Een ander voordeel van fysiotherapie is dat het kan bijdragen aan het bevorderen van participatie in de samenleving. Door het bieden van fysiotherapiebehandelingen aan werknemers met een beperking of chronische ziekte, kunnen zij beter functioneren in hun werk en in de maatschappij. Dit kan weer bijdragen aan het verminderen van een sociaal isolement en het vergroten van de kwaliteit van leven van werknemers.

Gezondheid en welzijn
Tot slot levert fysiotherapie een bijdrage aan het bevorderen van de algehele gezondheid en welzijn van werknemers. Door het bieden van gezondheid bevorderende programma's en adviezen kunnen werknemers gezonder leven en beter functioneren op het werk. Dit leidt in veel gevallen tot een hogere productiviteit en een betere werksfeer.

Fysiotherapie voor bedrijven bij Fysio Lemmer
Ook voor bedrijven in Lemmer en omgeving kan fysiotherapie door het bieden van preventieve zorg en revalidatie een belangrijke rol spelen in het bevorderen van duurzame inzetbaarheid, kostenbesparing en participatie in de samenleving voor bedrijven. Wilt u meer informatie hierover, dan is Bob de aangewezen persoon om u hier meer over te vertellen.

Bekijk overige specialisaties

Fysio Lemmer

Vissersburen 16 - 20
8531 EC Lemmer

0514-561805
info@fysiolemmer.nl

Facebook
Instagram

Openingstijden

Ma 08.00 - 20.00
Di 08.00 - 20.00
Wo 08.00 - 20.00
Do 08.00 - 20.00
Vr 08.00 - 20.00

Telefonisch bereikbaar
van 9.00 tot 12.00

Zorgkaart Nederland
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Fysio Lemmer is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

All rights reserved | Copyrights Fysio Lemmer

Realisatie: Merksetters

×